Review's

Hieronder vind je enkele reacties die ik van van mensen heb mogen ontvangen.

Natuurlijk zet ik alleen maar de positieve ;-)   maar eerlijk, ik heb bijna altijd tevreden mensen voor de camera gehad.

 

Huwelijk

Hey Michel! Nog eens dankjewel om ons een hele dag te vergezellen. We zijn heel erg blij dat jullie de foto's genomen hebben, voelden ons echt op ons gemak.
En wauw, wauw wauw.... Wat een hoeveelheid foto's.... Wat een prachtige herinneringen. Geen ander woord voor: fantastisch.
We gaan wel enkele dagen nodig hebben om alle foto's te bekijken. Een oprechte dankjewel. Vanuit ons hart.

Nikita & Kenny

 

Dag Michel,

Heel erg bedankt voor de foto's.
Zo leuk in de verschillende filters!
Amai ik krijg keuze stress van al die mooie foto’s :D 

Yfke

 

 

Dag Michel,
We zijn echt blij dat jij en je zoon ons huwelijk gefotografeerd hebben. We hadden helemaal niet het gevoel dat jullie er constant waren.

De foto's zijn heel spontaan en oprecht en op het juiste moment gemaakt. Ook super dat jullie ons toch wat begeleiden bij de huwelijksreportage, want we hadden helemaal geen idee hoe we moesten staan op de foto en het leukste is, dat je niet kan zien dat we begeleid werden. 

Chapeau voor jou en je zoon!

 

Dag Michel,

We zijn zo blij dat jij en je vrouw ons huwelijk hebben gefotografeerd. Jullie zijn een tof koppel en maken toffe foto's.
We waren eerst wat sceptisch omdat je veel goedkoper was dan de andere fotograaf waar we geïnformeerd hadden. 

Dat was helemaal niet nodig. 
Heel erg bedank!

 

Boudoir 

Een heel toffe ervaring en hoewel ik wat stress had voor dit soort reportage, was die na 5 min al helemaal verdwenen. 
Bedankt om me zo op mijn gemak te stellen.

Ik wou dit graag als cadeau voor mijn man doen. Had het al zo vaak uitgesteld, maar nu dan toch doorgezet. Wat was het een leuke ervaring en zo mooie foto's. Heel erg bedankt!

 

Jij weet echt mensen op hun gemak te stellen, bedankt hiervoor, want ik had echt veel zenuwen. En de resultaten mogen er zeker zijn! 

 

Ik had de boudoir foto's van een vriendin gezien en wilde meteen een fotoshoot boeken. Tof dat de vriendin mee mocht komen om mij te assisteren.

 

Ik had wat complexen, want na een zwangerschap en de 30 al gepasseerd te zijn, zit ik niet meer zo strak in het vel. 
Door de poses, de belichting en je bewerkingen ben ik ontzettend trots op de foto's. Low-key is mijn favoriete fotobelichting geworden!