Boudoir fotoshoot


Boudoir of boudoirfotografie is niet zomaar een foto in lingerie, maar het is een stijlvolle weergave van je sensuele ik. De kleding hoeft niet enkel uit lingerie te bestaan, een body, topje met enkel een slip eronder, nachthemdje, iets wat doorzichtig is, een hemd van je man of vriend, weinig of geen kleding.......je kan eindeloos combineren.
De fotoshoot wordt meestal in de studio gedaan, maar kan zeker ook op locatie (buiten, B&B, hotel, eigen huis...)

Een boudoir fotoshoot kan je ook samen met je partner doen. Je mag ook altijd iemand meenemen om voor je te supporteren. Een boudoir fotoshoot is ook een mooi cadeau om aan je partner te geven of aan jezelf natuurlijk.

 

De boudoirfotograaf heeft ruime ervaring en kan je op je gemak stellen. Met een loopbaan van 15 jaar in de fotografie durf ik wel te beweren dat ik die ervaring bezit. Om de een of andere rede voelen honden en katten zich heel vlug op hun gemak bij mij, gelukkig geldt dat ook voor mensen.

Voor alle duidelijkheid, boudoir kan ook voor mannen.

Ben je wat zenuwachtig, geen nood met onze deskundige begeleiding ben je zo op je gemak en maken we bijzondere foto's die een leuk cadeau kunnen zijn voor je man of vriend, maar zeker en vast ook voor jezelf.

Een grote print of canvas op de slaapkamer zal zeker ook niet misstaan. Je kan de foto's ook bundelen in een fotoboekje. Een canvas of fotoboek kan je ook bij ons bestellen.

Wil je graag een boudoir fotoshoot cadeau doen met een cadeaubon aan je partner, vriend of vriendin? Dat kan, vraag er gerust achter.

Een boudoir fotoshoot kan reeds vanaf 195 euro.